Lezing ‘Alle kleine beestjes helpen’ door Marc Siepman

Op [datum en tijd] geeft Marc Siepman de lezing ‘Alle kleine beestjes helpen’ in [plaatsnaam]. Siepman geeft sinds 2013 door heel Nederland en Vlaanderen cursussen en lezingen over de bodem.

Marc Siepman heeft drie boeken vertaald over de bodem: Het Bodemvoedselweb (2014), Bodem in Balans (2015) en Mycorrhizale schimmels (2021). In deze lezing vertelt Siepman over het belang van planten voor de bodem, hoe bodems weer gezond kunnen worden en hoe we kunnen voorkomen dat we last krijgen van plagen en ziekten. De bodem is onze belangrijkste bron van gezondheid, en dat geldt onverminderd voor die van planten en dieren en zelfs de planeet in haar geheel. Een gezonde bodem helpt ook bij het afbreken en voorkomen van vervuiling en voorkomt droogtes en overstromingen. Als we beter met onze bodems om leren gaan, zullen de problemen ofwel verminderen, ofwel geheel verdwijnen.

Deelname is gratis, maar donaties zijn altijd welkom.

De lezing wordt gegeven in [naam locatie, adres, plaatsnaam]. De lezing begint om [begintijd] uur en zal rond [eindtijd] afgelopen zijn.

Meer informatie kunt u vinden op marcsiepman.nl en [andere website].
Aanmelden kan via [e-mailadres, telefoonnummer of website].